ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Θ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ RESULT

 

 Με χαιρετισμό του κ Θεοδόση Χατζηιωαννίδη πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Θεσσαλονίκης (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ)

     Tη Δευτέρα 01/04/2024  η ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.) πραγματοποιήσε επίκαιρο σεμινάριο με θέμα:

     «Επίκαιρα Εργατικά και Ασφαλιστικά Θέματα» στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ΤΚΜ (Μεγάλου Αλεξάνδρου 49) με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Φραγκιαδάκη.

                                          Χορηγός του σεμιναρίου η RESULT Σύμβουλοι Eπιχειρήσεων…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκτύπωση Email

Συμμετοχή της RESULT στο 2ο Electric & Micro Mobility FORUM

imerida

 

Με ομιλία του κ Θεοδόση Χατζηιωαννίδη στην θεματική ενότητα Μικροκινητικότητα συμμετείχε η RESULT στο 2ο Electric & Micro Mobility FORUM. Θέμα της παρουσίασης η «Χρηματοδότηση Έργων Μικροκινητικότητας στις πόλεις, συμβολή στην τοπική ανάπτυξη». Μια ιδιαίτερη πετυχημένη εκδήλωση, με συμμετοχή εκπροσώπων από μεγάλες εταιρίες και οργανισμούςτοπικής αυτοδιοίκησης. 

Στις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις αναλύθηκαν το μέλλον των Μεταφορών, οι οποίες μεταμορφώνονται χάρη στην ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα.Παράλληλα, παρουσιαστηκαν οι νέες τεχνολογίες Μεταφορών που θα βελτιώσουν τις ζωές μας σε ατομικό και εθνικό επίπεδο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τρόποι επιτάχυνσης της διαδικασίας σύγκλισης της χώρας μας, με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, που έχουν παράδοση…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκτύπωση Email

Νέα για το ΕΣΠΑ και τον Αναπτυξιακό Νόμο

Ο πρόεδρος της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, σε πρόσφατες ανακοινώσεις του ανέφερε πως το τρέχων χρονικό διάστημα είναι ανοιχτή μια πρόσκληση ενίσχυσης επιχειρήσεων COVID, ωστόσο τον Ιούνιο ξεκινούν τα προγράμματα στον αναπτυξιακό νόμο, και το επόμενο δίμηνο θα ξεκινήσουν και οι πρώτες προσκλήσεις του ΕΣΠΑ».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας : «Συγχαρητήρια αξίζουν στην ηγεσία του υπουργείο Ανάπτυξης και στα συναρμόδια υπουργεία. Η Ελλάδα δεν είναι ο κακός μαθητής, όπως έχουμε συνηθίσει. Το ΕΣΠΑ σε όλη την Ευρώπη για την Ελλάδα εγκρίθηκε πρώτο. Έχουμε την ευκαιρία να ξοδέψουμε πρώτοι χρήματα, από αυτά τα 20 δισ. ευρώ τα οποία…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκτύπωση Email